Две опции пред Краси Балъков


FUTBOL-TV

Две опции пред Краси Балъков

Вече бившият национален селекционер Красимир Балъков може скоро да има нова работа, разбра FTV. Пред него има две опции, като почти сигурно той съвсем скоро ще избере по кой път да тръгне... или по скоро - да се върне.

Вариант номер 1 пред Балъков е отново да поеме Етър. Под негово ръководство тимът от Велико Търново направи един от най-силните си сезони, като дори достигна до бараж за Лига Европа, който обаче бе загубен в мача срещу Левски, в само един двубой, който се състоя на стадиона на "сините". В момента ръководството на "болярите" не са особено доволни от настоящия наставник Росен Кирилов. Преди броени дни шефовете на тима обсъждаха доста време, дали да не сменят Кирилов, но в крайна сметка решиха да му гласуват доверие. Сега обаче, при положение, че Балъков напусна националния отбор, то не е изключено да последва оферта към бившия селекционер.

Втората опция пред Бала е свързана с ЦСКА. До неотдавна той бе сред скаутите на "армейците", като в края на миналата година самият той призна, че през лятото е предложил Феликс Магат за треньор на ЦСКА. Лично Балъков е водил преговори, но в крайна сметка - легендарният специалист не подписа с тима от "Българска армия", въпреки доброто предложение от страна на Гриша Ганчев. Треньорският пост в ЦСКА в момента може да се твърди, че е "вакантен", като според мнозина Милош Крушчич води тима, само защото доказан наставник не би се съгласил да поеме даден клуб по средата на сезона. Шансовете на Балъков да е треньор при "червените" обаче не са чак толкова сериозни, като по-вероятно е той отново да стане част от скаутите на 31-кратните шампиони.

  Сподели
152