Вердер ще преглътне силните аспирини


.

Вердер ще преглътне силните аспирини

Междинният 10-ти кръг в Бундеслигата предлага един доста интересен двубой. Отборът на Вердер посреща на “Везерщадион” Байер (Леверкузен). Заради високите си цели и двата тима ще търсят трите точки. Въобще тази година немският шампионат е много завързан. Фаворити няма, и всеки е способен да победи всеки. Затова и първите 11 отбора са събрани само в рамките на 6 точки.

Вердер в момента заема 10-ата позиция като му предстоят три много важни мача – с Леверкузен, с Панатинайкос и с Херта. Съботното им равенство с Хановер бе второ поред, а последните им 3 точки бяха от края на септември в трилъра с Хофенхайм (5:4). Томас Шааф беше доволен от това 1:1 с Хановер, защото според него отборът е подобрил играта си в защита.

Байер определено се движи по-добре. “Аспирините” са втори само на точка зад лидера Хофенхайм. Победата над Кьолн в петък ще даде ново самочувствие на тима, в който преди 3 години игра Димитър Бербатов. Багер е в добра форма в Бундеслигата – 6 победи и 3 загуби.

Наставникът на Вердер Томас Шааф ще може да използва отново Пер Мертезакер, чието наказание от 3 мача изтече. Звездите Диего и Писаро пропуснаха мача с Хановер и продължават да са под въпрос за този с Леверкузен. Тим Визе и Даниел Йенсен със сигурност са аут.

Бруно Лабадия не можа да използва Ренато Аугисто и Транкило Барнета за Рейнското дерби с Кьолн. Двамата вече тренират и вероятно ще играят с Вердер.

Не че двубоят не може да завърши наравно, или дори в полза на гостите от Леверкузен, но в името на интригата в Бундеслигата е по-вероятно Вердер да спечели. Очакванията са за доста резултатен мач. Доста е интересно как ще се справи защитата на домакините.

Вероятни състави:

Вердер: Фандер, Фритц, Мертезакер, Налдо, Бениш, Бауман, Фрингс, Йозил, Диего, Розенберг, Писаро

Байер Л: Адлер, кастро, Фридрих, Енрике, Кадлеч, Ролфс, Аугусто, Швеглер, Хелмес, Кислинг

Последни 6 мача:

Вердер: РРРЗРП
Байер Л: ППЗППП

Последни 6 мача между двата тима в Бремен: 5:2, 2:1, 2:1, 1:0, 2:2, 3:2

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
30