Стоичков взе интервю от Клоп


FUTBOL-TV

Стоичков взе интервю от Клоп

Легендата на българския футбол Христо Стоичков продължава да се справя отлично в своята нова работа на репортер за мексиканската телевизия "Унивижън". Както е известно, единият от акционерите в ЦСКА прави предаване, в което води интервюта със значими личности от света на футбола.

Единственият българин, носител на "Златната топка", показа снимка в Instagram, в която води разговор с мениджъра на актуалния европейски клубен шампион Ливърпул – Юрген Клоп. Интервюто се вижда, че се провежда на базата на мърсисайдци – в Мелууд, където Клоп води тренировките на останалите си футболисти, които не са част от националните отбори по време на паузата за клубния футбол.

 
"С шампиона на Европа - господин Юрген Клоп", пък написа Камата в своя пост в социалната мрежа.

Интересно е да се отбележи, че двамата се засякоха преди година в благотворителен мач между отборите на Джеймс Милнър и Стилиян Петров. Камата се включи като футболист за тима на българина, докато Клоп седна на треньорската скамейка на отбора на Милнър. Тогава дори Юрген "надъха" играчите с шеги по адрес на съперника. За Ицо - мениджърът заяви в шеговит стил:

"Видях, че ще играе Стоичков. Той на колко години е? Колкото мен? По-възрастен", каза Клоп през смях, с което искрено развесели и футболистите. 

  Сподели
110