Временният треньор на Лудогорец: Гледам да си изпълнявам задълженията


FUTBOL-TV

Временният треньор на Лудогорец: Гледам да си изпълнявам задълженията

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев похвали своите момчета за чистата победа 3:0 над Ференцварош в група Н на Лига Европа, която затвърди тима като лидер в класирането.

"Като цяло един добър, даже много добър мач за нашия тим. Резултатът е категорично в наша полза. На разбора казахме на играчите, че ние сме 2-3 класи по-високо от тях. Такъв трябваше и да бъде резултатът и точно така се получи. Хубаво бе, че вкарахме още с първата си атака", каза Генчев пред БНТ.

"Бяхме изготвили стратегия за мача, която се оказа сполучлива. Бяхме играли 2 мача срещу тях, познавахме силните и слабите им страни. Искахме да се възползваме от това, че нашият тим е доста опитен в европейските турнири. Това, че играхме с доста голямо самочувствие, ни помогна днес."

"Мисля, че Форстър не е вкарвал 2 гола в един мач. В предния мач герой беше Клаудиу, днес е  Форстър. Най.важното е да играем като колектив, за да изпълняваме задачите си."

"Хубаво е, че стартираме с 2 победи и 6 точки, а по-важното е, че Ференцварош остава по-назад в битката за класиране. Битката ще бъде между нас, ЦСКА Москва и Еспаньол."

"Доволен съм от Пламен Илиев. И той, и Ренан са добри вратари. Пламен свърши работата, за която го бяхме пуснали на терена."

"Имахме време на почивката, за да говорим за реакцията ни, когато сме с човек по-малко и как да противодействаме на противника. Хубаво е, че се получиха нещата и не допуснахме ранен гол през втората част."

"Гледам да изпълнявам своите работа и задължения, както смятам за добре, за да се постигат резултати. Останалото е в ръцете на ръководството."

"Първо трябва да се приберем в Разград, за да проверим какво е състоянието на контузените. Аз казах и преди това – имаме достатъчно и класни състезатели. Да, не са приятни контузиите, но имаме хора, които да ги заменят."

"Пренастройката от евротурнири към българско първенство е трудна. Не е лесно за един играч да се мотивира, когато е играл пред пълен стадион в Европа. Сега е хубаво, че отново стадионът ще бъде пълен срещу Левски, а настройката ще бъде същата", каза още Генчев.

  Сподели
112