Димитър Пенев: Този път ще отида в Кърджали! Предният път не ме поканиха, а сега ще е по задължение


FUTBOL-TV

Димитър Пенев: Този път ще отида в Кърджали! Предният път не ме поканиха, а сега ще е по задължение

"Такъв е жребият. Който и отбор да се беше паднал, щеше да стане сериозен мач. Повечето отбори са от А група. Но и трите групи вече са в разгара си и отборите вървят добре. За отборите от долните групи ще стават интересни мачове, защото им идват отбори от Първа лига. Така е в турнира за Купата. Този турнир винаги е бил интересен", заяви Димитър Пенев след тегления днес жребий в турнира за Купата на страната. Той коментира и съперникът на "армейците" - Арда:

"Този път ще отида в Кърджали, защото предният път не ме поканиха (визита приятелският мач България 94 - Турция 2002 от преди броени дни, б.а.). Сега ще отида по задължение. Играем за Купата. Не мога да коментирам състоянието на отбора. Във вашия отдел как се върши работата? Да, разминахме се (с ЦСКА 1948). С Ангел Рангелов имаме много победи, много спомени, футболни хора сме, поздравихме сме. Нормално. Къде ще видите други съперници така да се прегръщат? Значките са ни почти еднакви, но моята е по-голяма и по-заслужена", заяви с усмивка Пенев.

"Решението на БФС за вратарите журналистите трябва да го тълкувате. Каквото е, ще изпълняваме. Моето мнение... Да отида на вратата ли да застана?", каза Пената.

  Сподели
251