Гонзо: Локо Пловдив е фаворит в мача за Купата! Има време и за Левски


FUTBOL-TV

Гонзо: Локо Пловдив е фаворит в мача за Купата! Има време и за Левски

"Всички отбори, които са достигнали до тук, са силни. Смятам, че Локомотив  е фаворит срещу Литекс, но няма да бъде лек мач", заяви спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо след жребия за Купата на страната.

"Нашият отбор е добре подготвен и ще играем на двата фронта. Специално за първенството още нищо не е ясно, има прекалено много мачове, които ще определят класирането. Това, че сме трети - нищо не значи. Винаги който е домакин, има предимство, но няма да подценим отбора на Литекс, нищо че е от Втора лига. Смятам, че има време и за Левски и за мач с тях в турнира", добави още Гонзо пред репортерите.

Бившият централен нападател беше попитан и какво е мнението му за вчерашното решение на изпълкома на БФС да наложи ограничения за вратарите от страни, които са извън ЕС.

"Не намирам много логика да се ограничи влизането в нашето първенство на вратари, които са извън ЕС. Но така или иначе Локомотив това не го касае, тъй като ние имаме български вратари и те са от най-добрите в първенството. По принцип колкото повече ограничим чужденците, толкова по-силен национален отбор ще имаме. Това обаче не може да се случи заради Европейския съюз, но не смятам, че вратарският пост в България е проблемен, за да взимаме такива решения", завърши Георги Иванов.
 

  Сподели
240