Петрович и Ганчев обсъждат бъдещето на ЦСКА


FUTBOL-TV

Петрович и Ганчев обсъждат бъдещето на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович ще има среща с клубния бос Гриша Ганчев. Двамата ще обсъдят последните събития около клуба, като се очаква това да стане утре или най-късно в сряда.

Както е известно след вчерашната загуба от Берое в Стара Загора, феновете на "армейците" скандираха "Люпко вън!", което е и причина за работния обяд между Ганчев и Петрович, който се очертава скоро. Самият Ганчев няма желаение да сменя треньора за пореден път, като неговото мнение е, че по-добър наставник от бивш носител на КЕШ трудно може да се намери.

Хората от окръга на Ганчев обаче работят по евентуалното привличане на нов треньор. Вече в медиите изпъкват имената на Стойчо Младенов и Христо Янев, но Ганчев едва ли би заложил на някой от двамата. Вариантът с чужденец също е малко вероятен, за това почти сигурно Петрович ще остане начело на тима и чак при нов провал ще се мисли за евентуалната му смяна.

Има и друга опция - сръбският специалист да води "червените" до зимната пауза, а през това време от "Армията" да стартират преговори с различни кандидати за поста. При евентуално назначение нов треньор, тогава Петрович ще се завърне на първия си пост в ЦСКА (на консултант), който определено няма да му тежи толкова, колкото треньорският.

Друга тема на обсъждане ще е завръщането на Николай Бодуров в състава на ЦСКА. Двамата ще изложат вижданията си по въпроса и ще стигнат до единодушно решение, което ще стане ясно съвсем скоро.

  Сподели
274