Феновете на Левски искат среща с ръководството


FUTBOL-TV

Феновете на Левски искат среща с ръководството

Националният клуб на привържениците на Левски отново поиска среща с ръководството и собствениците на клуба. Феновете припомниха какво са публикували на 3 септември 2019 г. и твърдят, че все още няма отговор на техните писма.

Ето какво написаха от НКП на 3 септември 2019 г., като днес феновете обявиха, че все още чакат отговор от ръководството:

Уважаеми Левскари,

"Националният клуб на привържениците на Левски“ разработи и прие, съгласувано с организираните структури в страната и чужбина, стратегия, която цели да регламентира отношенията на привържениците с ПФК Левски.

За тази цел Управителният съвет на НКП "Левски“ отправи две официални покани за среща до ръководството на акционерното дружество, включително и до това на Нове Холдинг, на която нашите предложения да бъдат обсъдени и доразвити.

След повече от месец чакане така и не получихме официален отговор на предложенията за дискусия.

Поради тази причина намираме за уместно да запознаем левскарската общност с предложенията, които сме разработили и нашата визия за бъдещето.

В случай, че ръководството на ПФК "Левски“ прецени участието на НКП "Левски“ за нежелателно и контрапродуктивно, то ние настояваме това да бъде оповестено ясно и публично.

При такова развитие, нашата организация заявява, че няма да пречи на успешното изпълняване на заложните в стратегията цели.

Напротив, ние ще бъдем поне толкова деен коректив на действията по имплементирането им, колкото е била взискателна критиката към действията на НКП до момента.

  Сподели
113