Левски разби Спартак Варна, феновете на сините отново вандалстват


FUTBOL-TV

Левски разби Спартак Варна, феновете на сините отново вандалстват

Левски записа лесна победа и се класира на осминафинал за Купата на България. "Сините", играли с част от резервите си нямаха проблеми за успех с 5:1 над Спартак Варна насред Балчик. 

Левски решиха всичко в мача до 57-ата минута, когато водеха с пет, а всичките попадения бяха дебютни. Франко Мазурек (28), Дени Алар (42), Насиру Мохамед (50) и 17-годишният Мартин Петков (55, 57) бяха точни за тима, воден от Петър Хубчев. За "соколите" точен бе Ивайло Русев в 62-ата минута.

Много неприятни сцени обаче имаше в последните 15 минути на мача, когато се стигна до сериозно напрежение между феновете на Левски и тези на Спартак Варна. Двубоят временно бе прекъснат, а полицаите направиха кордон между двете агитки. Впоследствие привържениците на столичани метнаха и бомбичка към противниковата агитка. "Сините" счупиха една от оградите на стадиона в Балчик, като очакванията са, че това ще доведе до ново наказание на клуба, който само преди дни бе задължен да плати над 55 000 лева за щетите на стадиона на Славия.

  Сподели
119