Все още няма задържан по случая с пребития шеф в Левски


FUTBOL-TV

Все още няма задържан по случая с пребития шеф в Левски

На 21 август служителят в маркетинговия отдел на Лев­ски Цветан Вълчев бе жестоко пребит на един от паркингите на стадион "Георги Аспарухов", само на метри от офисите на клуба. Извършителите бяха двама, които около 9:30 часа сутринта с железа са малтре­тирали мъжа почти до смърт.

Вълчев бе приет в болница с опасност за живота. Още в де­ня на инцидента бяха разпро­странени кадри от охранител­ни камери, които са записали как в 09:38 часа двама души ти­чат пред общежитието на ДЮШ на клуба да се качват в кола и да отпрашват в неиз­вестна посока. Тогава от МВР съобщиха, че криминалисти изясняват обстоятелствата.

Близо месец след грозната случка задържани за варварския акт няма. "В деня на инцидента съобщихме какво сме предпри­ели. Още тогава е образувано досъдебно производство. Вече прокуратурата може да каже докъде са стигнали нещата, ние нямаме информация", заяви­ха от пресцентъра на МВР пред "Тема Спорт".

Вълчев пък вече е изписан. Той имаше фрактури по черепа и ребрата. Вече е дал показа­ния. Но не е ясно дали има запо­дозрени и дали скоро ще има за­държани.

  Сподели
96