Греъм Кери: Дано да получавам повече шанс за изява


FUTBOL-TV

Греъм Кери: Дано да получавам повече шанс за изява

Играчът на ЦСКА Греъм Кери бе награден за най-добър играч на осмия кръг наefbet Лига, след като бе с основна заслуга за спечелената точка от “червените" в дербито с Левски в неделя. Ирландският футболист се появи в игра на почивката на двубоя при резултат 2:0 в полза на “сините" и направи две асистенции за крайното 2:2. 

Резултати от анкетата за Играч №1 на 8-и кръг:
1. Греъм Кери/ЦСКА/ – 7 гласа
2. Станислав Иванов/Левски/ – 5 гласа
3. Евандро/ЦСКА/ – 4 гласа
4. Раул Албентоса/ЦСКА/ – 2 гласа
5. Спас Делев/Арда/ – 1 глас

“Радостен съм да взема тази награда от името на съотборниците си, с които се върнахме от слабо начало на мача, за да стигнем до точката, макар и да сме разочаровани, че не спечелихме. Това бе добър мач за мен и се надявам, че в бъдеще ще получавам повече минути игра и ще мога да покажа на какво съм способен. В началото на сезона не правех достатъчно, за да бъда титуляр, а освен това сменихме тактиката, което помогна на отбора да постигне добри резултати в Лига Европа и първенството", сподели Кери след награждаването в Пресклуб България.

“През първото полувреме можех да обърна внимание на атмосферата и да ѝ се насладя, за мен беше удоволствие да видя нашите фенове, които бяха страхотни, както винаги. На почивката треньорът ми каза да търся топката и винаги да бъда позитивен с нея, да създавам шансове за нападателите и да центрирам в наказателното поле. Това им създаде доста проблеми през второто полувреме. Успях да си свърша работа, затова съм тук, за да асистирам за голове и да вкарвам голове", допълни играчът на “армейците".

  Сподели
154