Петрович променя схемата за дербито с Левски


FUTBOL-TV

Петрович променя схемата за дербито с Левски

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович със сигурност ще промени схемата на игра за Вечното дерби срещу Левски. В последния двубой специалистът използва двама централни нападатели в лицето на Али Соу и Тони Уот. Това обаче не се оказа печеливш ход, тъй като голаджиите трудно достигаха до интересни положения.

Сега със сигурност един от двамата ще седне на пейката и ЦСКА отново ще бъде само с един нападател. Не е изключено Петрович да остави и двамата резерви, тъй като не е особено доволен от тяхното представяне, а на върха на атаката да действа Евандро. Това обаче е по-малко вероятно.

Почти сигурно атака ще води Соу за сметка на Уот. Последният започна да подобрява нивото си, но все още гамбийският футболист изглежда с малко по-големи шансове за титулярно място.

За сметка на единия централен нападател, треньорът на "армейците" ще подсили или халфовата линия, или защитата на отбора. Не е изключено да бъдат направени рокади по крилата, където шанс за изява да получи едно от новите попълнения - Вив Соломон-Отабор или Брадли Мазику. 

  Сподели
380