Слаб съдия и без голове на Лудогорец - Славия


FUTBOL-TV

Слаб съдия и без голове на Лудогорец - Славия

Лудогорец и Славия завършиха при резултат - 0:0 в мач от седмия кръг наefbet Лига. Двубоят ще се запомни повече със слабото съдийство на рефера-депутат Стефан Апостолов.

Малко преди края на първата част Лукоки бе изведен сам срещу вратаря на "белите" - Стергиакис, но стреля в крака на стража. Изненадващо обаче вместо срещата да продължи, реферът Стефан Апостолов, подведен от своя помощник, спря играта и показа директен червен картон на вратаря от Гърция. Реферите помислиха, че Стергиакис е играл с ръка извън наказателното поле, но на повторенията се видя, че това не е така.

Реферът Стефан Апостолов продължава с неадекватното си поведение по време на мача Лудогорец – Славия. След като изгони по скандален начин вратаря на "белите" Антониос Стергиакис в края на първото полувреме, съдията продължи с грешките. В началото на втората част Апостолов показа жълт картон на Яцек Горалски, който дори не докосна противников състезател.

След час игра се стигна до нов съдийски гаф. Реферът Стефан Апостолов показа жълт картон на Яцек Горалски, който дори не докосна противников състезател. Любопитното е, че ситуация бе точно до съдията, който обаче бе категоричен в решението си.

В 79-ата минута Битон центрира на задната греда и Вандерсон прати топката в мрежата на "белите". Попадението обаче бе отменено заради засада, като и това положение бе доста спорно.

Малко след това Димитър Велковски бе много близо до това да донесе трите точки на Славия, но ударът му мина до гредата.

  Сподели
523