Левски с трудна победа над Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски с трудна победа над Локо Пловдив

Левски се наложи над гостуващия Локомотив Пловдив с минималното 1:0 на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" в мач от седмия кръг наefbet Лигата. Найджъл Робърта вкара единственото попадение в срещата, което падна в 59-ата минута. Той се разписа с хубав диагонален удар, а асистенцията бе на Миланов.

Звездата на Локо Пловдив Стивън Езе пък удари две греди на своята врата. При първата ситуация той опита да избие центриране на Станислав Иванов, а топката за малко да влети в мрежата - малко преди края на първата част. След почивката Езе изпревари Робърта при едно центриране на Паулиньо и отново бе близо до автогола, но нацели греда.

Иначе Георги Иванов - Гонзо се завърна на "Герена". Легендата на "сините" обаче стиска палци на Локо Пловдив, тъй като една седмица той вече е спортен директор на "смърфовете". Гонзо изгледа двубоя в компанията на шефовете на Левски - Павел Колев и Ивайло Петков.

Иначе Левски дори за момента се настани на първо място, но тепърва предстои на Лудогорец да изиграе двубоя си от този кръг.

  Сподели
381