Уволниха Йовановски


Н. Гавазов

Уволниха Йовановски

„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния си мач в неделя. Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и борда на клуба не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски. Нулевото равенство срещу един от най-слабите български клубове, който играе в елитната дивизия за първи път в своята история, напомни, че нещо не е наред в ЦСКА и е необходима промяна", продължава македонският сайт", пише сайтът macedonianfootball.com.

„Бившият национален треньор на Македония пое българския гранд в средата на август, когато след само три изиграни кръга клубът уволни треньора си за лоши резултати и същото се случи и с Йовановски. Той записа 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, оставяйки ЦСКА на 9-о място с 12 точки по-малко от лидера в таблицата и най-голям съперник Левски. В Лига Европа Йовановски записа едно равенство срещу Ню Сейнтс в квалификациите и две загуби срещу Порто и Бешикташ в груповата фаза", продължава сайтът.

„Но след като двамата треньори не успяха да постигнат добри резултати с този тим, въпросът сега е „Има ли ЦСКА играчи, които са достатъчно добри", пише още macedonianfootball.com.

 

  Сподели
114