Гонзо: Локо Пловдив в момента е на гребена на вълната


FUTBOL-TV

Гонзо: Локо Пловдив в момента е на гребена на вълната

Новият спортно-технически директор на Локомотив Пловдив е Георги Иванов. Той бе официално представен днес на специална пресконференция на "Лаута“. Ето какво сподели Гонзо пред медиите днес:

"Имахме разговори с г-н Крушарски. Локомотив има добра база. Би трябвало с моето присъствие и с усилията на целия колектив да подобрим нещата. Аз съм юноша на Локомотив, израснал съм тук, свързват ме много неща. Това е един от четирите клуба, заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който е базата на българския футбол. Трябва да направим така, че крачка по крачка Локомотив да настигне трите водещи отбора в България. С Дунав имаше доста хора и трябва да ги задържим на стадиона. Локомотив ме изгради като човек, като характер. Едно дете се изгражда от малко да бъде победител, да бъде отдаден на порфесията си", започна Гонзо. 

Имал съм и неприятни спомени в Локомотив. Бях треньор за един ден, но всичко е забравено, защото трябва да гледаме напред. Левски? Бях в тежки времена в Левски. Тогава нямаше такива финанси. Ще прозвучи като самохвалство, но последните два пъти, когато Левски влезе в Европа, с Ясен Петров направихме добър отбор. Нямаше обаче тази финансова сигурност и трябваше да продадем добрите играчи. Към Левски има голям интерес. Научил съм много неща. Без значение е какъв договор имаш. Може да е за пет години, а да си тръгнеш след два дни. Две години бях в Левски спортен директор, а договорът ми бе за помощник треньор, за да изкарам про лиценз. Един човек сам си извоюва позиците", добави Гонзо.

"Локомотив е на гребена на вълната, но трябва да очакваме, че ще има и спадове, които няма да са приятни за хората. Трябва да мислим за бъдещето. Надявам се тази година най-малкото да влезем в шестицата, защото интересът ще е много по-голям да играеш с Левски, ЦСКА и Лудогорец", завърши бившият нападател.

  Сподели
524