Витоша взе лиценз за стадиона си, Царско село - с частичен


FUTBOL-TV

Витоша взе лиценз за стадиона си, Царско село - с частичен

Стадион "Царско село" официално получи лиценз за мачове отefbet Лига, съобщават от клуба. Срещата от 7-ия кръг на първенството Царско село - Берое ще се играе на 23 август (петък) от 18 часа на стадион "Царско село".

Цената на билетите за всички фенове е 5 лева. Капацитетът на стадиона е 1500 места. На гостуващите фенове от Стара Загора ще бъдат предоставени 150 билета.

БФС официално съобщи, че Царско село и Витоша Бистрица вече имат лиценз на клубните си стадиони и ще могат да домакинстват на тях. За "червено-белите" обаче има условие - ако срещата със съответния съперник е определена като рискова, то тогава те ще домакинстват вероятно на "Васил Левски" или друг столичен стадион.

Цялото съобщение на БФС:
Лицензионната комисия към Българския футболен съюз уведомява, че на свое заседание, проведено на 19 август 2019 г., разгледа молбите на "СФК ЦАРСКО СЕЛО 2015" (София) и "ФК ВИТОША - БИСТРИЦА" (София) за промени в издадените им лицензи относно лицензираните стадиони за провеждане на домакински футболни срещи.

След обсъждане на всички представени документи Лицензионната комисия прие, че "ФК ВИТОША - БИСТРИЦА" (София) може да провежда домакинските си футболни срещи на стадион "Витоша Бистрица", гр. София, а "СФК ЦАРСКО СЕЛО 2015" (София) – да домакинства в комплекс "Царско село“, гр. София, кв.126 А за тези срещи, които не са определени за рискови по установения ред.

  Сподели
677