Реакциите след Черно море - Славия


А. Павлов

Реакциите след Черно море - Славия

Стефан Генов: "Сладка победа. Получи се това, което хората очакваха - здрав и оспорван двубой. Изстрадан успех, но ние си я направихме такава. През първото полувреме пропуснахме много положения.

Славия успя да стигне до обрат, след като поведохме, но впоследствие изхабихме това да си върнем преднината ни коста много нерви. Моите футболисти издържаха най-вече психически. Трябваше да си решим мача още през първата част. Не успяхме да се възползваме от психологическото предимство след ранния гол във вратата на белите. В последната фаза обаче нямаше нужната концентрация. Славия е много опитен отбор и успя да се възползват от това.

Емил Велев: "Загубихме спечелена среща. В критичните моменти не проявихме характер, а и съдията им помогна в някои ситуации. Смятам, че в началото на първото полувреме имаше дузпа за нас, но и тя не бе отсъдена. В една футболна среща е нормално да има напрегнати моменти и нерви, но, според мен, днес ние бяхме по-ощетеният отбор. Не искам и да си мисля, че може да има тенденция срещу нас, но вече ясно се вижда, че ни режат в няколко поредни двубоя. Тежка загуба за нас днес, но ние си имаме цел и ще я преследваме до края на сезона."

  Сподели
214