Тиам готов за дербито с ЦСКА


FUTBOL-TV

Тиам готов за дербито с ЦСКА

Играчът на Левски Хали Тиам има всички шансове да се завърне в игра за тима си за наближаващото дерби с ЦСКА. Халфът на "сините“ получи мускулна травма в бедрото в реванша с АЕК Ларнака още в началните секунди и оттогава е извън строя, припомня "Труд". Очакванията са сенегалецът да поднови тренировки с тима през настоящата седмица.

В събота "сините" приемат Локомотив Пловдив на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“, но Тиам ще пропусне и този мач, за да не се рискува здравето му. Следващият двубой е с "червените“ в първия ден от септември.

Добрата новина за наставника на тима Петър Хубчев е "повторният дебют“ на Холмар Ейолфсон за Левски. Исландецът лекуваше контузия през последните 290 дни, след като скъса връзки на дясното коляно в двубой срещу Черно море за Купата на България в края на октомври. Сега той се появи в игра в заключителните десет минути на срещата с Витоша Бистрица, спечелена от "сините“ с 4:0. Хубчев обаче заяви след срещата, че няма да бърза с Холмар и очакванията са, че той няма да е титуляр и срещу Локо Пловдив, където най-вероятно ще се появи в игра в заключителните минути на срещата. Ако всички е наред обаче Ейолфсон може да стартира от първата минута срещу ЦСКА.

  Сподели
576