Лудогорец си върна първото място след труден успех във Варна


FUTBOL-TV

Лудогорец си върна първото място след труден успех във Варна

Лудогорец записа трудна победа с 2:1 при визитата си на Черно море в мач от шестия кръг наefbet Лига. "Моряците" поведоха в 28-ата минута, когато Анисе сбърка в центъра на терена. Топката попадна в Родриго, който напредна с топката, финтира Терзиев и с удар в десния ъгъл даде аванс на своя отбор.

Само четири минути след това Лудогорец изравни. Тимът от Разград получи право да изпълни фаул от дясно в половината на варненци. Битон завъртя топката пред бранителите на домакините, малко не достигна на Жоржиньо да я засече, но въпреки това обърка Дюлгеров и кълбото попадна във вратата му - 1:1.

В 50-ата минута резервата Светослав Дяков извърши нарушение на границата на наказателното поле. След неговото изпълнение Андраде нацели гредата. В 72-ата минута в игра за Лудогорец се появи реабилитираният Марселиньо. Това се оказа решаващо, тъй като само 120 секунди по-късно бразилецът центрира към Кешерю, който с глава прониза Дюлгеров и фиксира крайния резултат.

Десет минути по-късно Марселиньо бе изгонен с втори жълт картон. Бразилецът фаулира грубо Йонуц Нягу и главният рефер Ивайло Стоянов го изгони. До края на мача нов гол не падна и така Лудогорец отново е лидер в класирането.

  Сподели
653