Момчил Цветанов: Надиграваме се с отбор, който струва много повече пари от нас


FUTBOL-TV

Момчил Цветанов: Надиграваме се с отбор, който струва много повече пари от нас

Играчът на Локомотив Пловдив Момчил Цветанов беше доволен от колективното представяне на "смърфовете“ срещу състава на Страсбург, независимо от минималната загуба с 1:0.


"Играхме доста добре и двата мача. Излязохме да се надиграваме с отбор, който струва много повече пари от нас. Парите не играха роля днес. Радвам се, че успяхме да преодолеем втория кръг и да зарадваме феновете“, заяви Цветанов в ефира на Диема. 

"И двата мача започнаха с ранни голове. Играхме така, както искаше треньора. Бяхме под натиск и видяхме, че дяволът не е толкова черен“. 

"Ако продължаваме така като отбор ще има хубава взаимозаменяемост и ще продължава да се вижда колко добър колектив сме. След като отпаднахме трябва да сме съсредоточени и не трябваше да даваме крачка назад. Трябва да сме горди с представянето и да продтължим развитието напред. 


"Ако си професионалист и ако всеки един ден се стремиш да растеш, не може да седиш на едно място. Трябва да сме много щастливи от направеното. С такива мачове растеш и се сравняваш с най-добрите. С още малко труд нещата ще се получат и съжалявам, че не отбелязахме един гол все пак, за да видим как ще реагират те“, завърши играчът на "смърфовете“.

  Сподели
433