Акрапович: Горд съм от отбора! Просто нямахме късмет


FUTBOL-TV

Акрапович: Горд съм от отбора! Просто нямахме късмет

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че е горд с представянето на своите възпитаници срещу Страсбург, независимо от минималната загуба с 0:1.

"Нямахме късмет във важните моменти. Не позволихме да Страсбург да се размахва по терена. Комплименти за моите момчета, неутрализирахме силните им страни напълно, тактчиески се справихем много добре. Ако положението на Езе беше влязло щеше да е друго, о късмеът не беше на наша страна. Горд съм от отбора. Представихме българския футбол по възможно най-добрия начин“, заяви Акрапович в ефира на Диема.

"Аз мислех, че мачът ще върви на наша страна. Локомотив неутрализира съперника. Опитът на Страсбург си каза дума, от първия удар вкараха гол, не е лесно оттам. Важно е за мен като треньор да видя хубавите пасове, хубавото представяне като цяло“.

"Имах план "Б“, ако Езе не можеше да играем. Той има здрав характери и здраво тяло. Не мога да разбера как един играч от нашия отбор нямаше виза и трябваше да влезе директно от самолета, за да излезе директно на терена. Комплименти за него. Не беше обаче както аз исках да се подготвим за мача. Направихме всичко възможно, за да направим мача интересен“.

"И аз искам очакванията да са по-високи очакванията. Не бива да сме негативни. Целта е да потвърдим силните ни мачове и да знаем, че няма срещу нито един отбор да се крием. Няма граница в момента трябва срещу всеки отбор да се представим, както можем. Такива неща се случват, противникът имаше много по-скъп отбор спрямо нас“.

"Езе върви нагоре като игра. Имаше помощ от всички в клуба, откакто дойде. Ще се опитаме възможно да остане при нас. Ще говорим с него. Мисля, че той трябва да остане още година, да покаже своите качества. Желанието на целия клуб е да остане при нас“.

  Сподели
393