Фенове на Левски отправиха заплахи към Бандаловски


FUTBOL-TV

Фенове на Левски отправиха заплахи към Бандаловски

Феновете на Левски отговориха на нападките на играча на Берое Иван Бандаловски. Бившият капитан на ЦСКА говори след победата на настоящия си тим с 3:1 на "Герена“, като обяви, че от Левски е останало само името. Феновете на "сините“ от една от най-големите групи във "Фейсбук“ "Сектор Б се забавлява“ излязоха с позиция, в която обиждат доскорошния национал и го заплашват със саморазправа. 

ПОЗИЦИЯТА НА "СЕКТОР Б СЕ ЗАБАВЛЯВА

 
Това, дали Левски е играл добре или не, го решаваме ние, привържениците му. Докато едни селски бекчета, 'дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни е останало", е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футболът.
Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!

353