Бандаловски: От Левски остана само името! С тези чужденци не ги чака нищо хубаво


FUTBOL-TV

Бандаловски: От Левски остана само името! С тези чужденци не ги чака нищо хубаво

Защитникът на Берое Иван Бандаловски сподели след победата на неговия тим над Левски, че според него "сините" имат прекалено много чужденци в състава.

"Труден мач, изцедихме се физически. Имахме късмет да си реализираме положенията. Още преди няколко дни, когато победихме Дунав, казах, че ние сме по-силни от Левски. Дойдохме да ги надиграем, направихме го и заслужено си тръгваме с трите точки. За мен това е нещо нормално", заяви Бандаловски пред журналистите след мача.

"Превъзхождаме Левски и като индивидуалности, и като отбор. От Левски е останало само името. Преди десетина години съперниците губеха на "Герена" с 0:3 още при излизането от тунела. Сега най-добрите им футболисти са Живко Миланов, Иван Горанов и Станислав Костов. Залагат основно на чужденци и нищо не се получава, от това страда и националният отбор. В ЦСКА е същото. Ние започнахме с петима българи, а през второто полувреме влезе и Мартин Камбуров", продължи Бандаловски.

"От началото на сезона играем добре във всички мачове. Срещу Лудогорец не им отстъпвахме, но те си вкараха положенията. Знаете, че бюджетът им е с пъти по-голям от този на всички други отбори в България. Среу Арда бяхме по-добри дори и с човек по-малко. Вече трети сезон съм в Берое и сега сме най-силни за този период. Да не се заблуждаваме от една победа, има още много мачове. Още в следващия кръг идва сериозен противник като Ботев (Пловдив). Трябва да сме постоянни и, както казва нашият треньор, да променим манталитета си", добави Бандата.

  Сподели
439