Треньорът на Локо Пловдив: България трябва да се радва, че има отбор като нашия!


FUTBOL-TV

Треньорът на Локо Пловдив: България трябва да се радва, че има отбор като нашия!

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше изключително доволен от начина по който неговия отбор седеше на терена по време на минималната загуба срещу Страсбург на стадиона в парка "Лаута“. Той заяви, че иска да вижда същото това лице на своя отбор и реванша.

"Няма как да не ми хареса реакцията, беше перфектната реакция. Тези 90 минути феновете бяха постоянно зад нас. Мисля, че нямаше червен картон за, а по-скоро имаше дузпа за нас. Страхотни бяха момчетата, Имахме много вяра в себе си и ще се опитаме в реванша да покажем тази вяра“, започна той в ефира на Диема.

 
"Имаше дузпа за нас. Имахме и хубави положения. Акциите на Аралица, Ожболт и Илиев например. Няма за какво да съжаляваме. Ще търсим шансовете си във втория мач. Те имат играчи за по 100 милиона евро и подобен бюджет, но ние се представихме съвсем на ниво. България трябва да се радва, че има такъв отбор като нас“.

"Мачът с Лудогорец ни помогна. С всеки голям мач ще трупаме опит. Нуждаем се от такива двубои, за да растем“.

"Не трябва да забравим, че сме изиграли повече мачове спрямо тях и се вижда, че сме добре подготвени физически. Само поздравления за нас срещу толкова силен физически тим. Нямаме какво да губим, искаме да минем още един кръг. Трябва да се борим за всяка топка и всеки дуел“.

"Може би ще запазя тактическата постройка. Йосип Томашевич ще липсва. Имаме достатъчно играчи обаче и имаме интелигенти играчи. Днес минахме в 4-4-1 и се получи добре. Харесва ми този безстрашен стил и искам за напред да продължим по същия начин, защото можем“, завърши Акрапович.

  Сподели
485