Павел Колев: Васил Божков не е давал оценка на спортно-техническата част в отбора


FUTBOL-TV

Павел Колев: Васил Божков не е давал оценка на спортно-техническата част в отбора

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи новия спортен директор Ивайло Петков. Самият Колев също говори пред медиите, като за пореден път посочи, че в един модерен и голям глуб позицията спортен директор е напълно задължителна.

"Тази позиция изисква огромен работен капацитет. Под работен капацитет имам предвид, че той трябва да може да гледа футболисти, както и да работи в офис. Понякога повече от 16-17 часа на ден. Намерих съмишленик в негово лице. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока", заяви Павел Колев.

"Аз се чувствам много спокоен, след като Ивайло Петков дойде в клуба. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях само 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това обяснява до голяма степен и състоянието, в което заварихме отбора. Не очаквайте от мен да говоря всяка седмица. Не ми е такава функцията. Смятам, че е работа на Ивайло Петков да коментира представянето на отбора след всеки мач, ако реши да го прави.", коментира още директорът на "сините".

"Разговарям непрекъснато с господин Божков и господин Попов. Те не са давали оценки на спортно-техническата част в отбора. Имаме пълната подкрепа от тяхна страна. Имаме уверението, че плановете са дългосрочни", заяви още Колев.

  Сподели
407