Две рокади обмисля Хубчев за мача с Царско село (видео)


FUTBOL-TV

Две рокади обмисля Хубчев за мача с Царско село (видео)

Станислав Костов няма да играе срещу Царско село. Нападателят на Левски ще получи почивка в утрешния двубой. Причината е, че почти цяла пролет той е на терена с недоизлекувана травма. Традицията да играе на обезболяващи инжекции продължи и през този сезон. Сега обаче от треньорския щаб са преценили, че няма смисъл повече да го мъчат. Това е индикация, че благоевградчанинът може да не е в групата не само в понеделник, но и за следващия двубой от елита. Той е на 10 август от 20:30 часа - тогава на "Герена“ ще гостува Берое.

В същото време стана ясно, че треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да използва новото попълнение Насиру Мохамед и на други позиции. Ганаецът влезе като резерва в първия мач с АЕК и при победата над Ботев Пловдив. И в двете срещи той игра отдясно на атаката. В бившия си тим Хекен Мохамед е оперирал по целия фронт на атаката. Затова и бързакът ще бъде пробван да играе от втора позиция. Не е изключено той да се появи като такъв още в понеделник срещу Царско село. Хубчев гласи промени в титулярния състав за мача в новака в елита.

Иначе отборът на Левски се подготвя сериозно за двубоя с Царско село. Вижте кадри от тренировката на тима за мача с "царете":

  Сподели
426