Хубчев: Сега ме интересува мачът срещу Царско село


FUTBOL-TV

Хубчев: Сега ме интересува мачът срещу Царско село

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев не беше много словоохотлив след тежкото поражение 0:4 от кипърския АЕК Ларнака в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Сините" допуснаха едно от най-тежките поражения на "Георги Аспарухов", а наставникът беше категоричен, че е излишно да се говори за позитиви предвид двете срещи (и общия резултат от 0:7).

"Не, трудно за позитиви да се говори при този резултат. Видяхме и такива, да, но най-хубавото беше, че в този турнир свърши наказанието на отбора да играе без публика", заяви Хубчев за DIEMA SPORT.

"Много са грешките, които видях – и технически, и тактически. Не е редно сега да ги коментирам."

"Найджъл Роберта? Не ми се видя много добре, знам какво може. От друга страна, трябва да го оправдая, че има една тренировка с отбора. Колкото до пропуска, ние така си представяхме нещата – да вкараме бърз гол. Много бързо обаче угасна тази възможност."

"Не знам колко време ще отсъства Хали Тиам. Докторът каза, че не е лека контузия."

"След като отбелязаха първия гол беше повече от ясно, че много, много трудно ще постигнем нещо."

"Аз не бих искал се концентрираме върху един футболист. Ще се опитаме така да направим, че отсъствието на един или двама да не влияе. По същия начин трябва да действаме и с Тиам."

"Толкова деца, даже и повече, трябва да има по всички мачове в България. Колкото повече деца идват на стадиона, толкова по-добре за този спорт."

"Мен сега ме интересува мачът (срещу Царско село – б.р.), който е след три дни", завърши Хубчев.

  Сподели
392