ЦСКА с важна информация за феновете, които ще подкрепят отбора в Хърватия


FUTBOL-TV

ЦСКА с важна информация за феновете, които ще подкрепят отбора в Хърватия

Всички 500 билета, които бяха заявени авансово за гостуването в Осиек, са разпродадени. Това обявиха от пресслужбата на тима. Ето какво още пишат "червените": В деня на мача на стадиона ще се пуснат в продажба още 200 от полагащата се квота за българските фенове. Домакините са готови да направят толеранс при нужда с още 30-50 билета допълнително, ако всичко преди срещата като атмосфера и поведение бъде в рамките на нормалното. Във връзка с пътуването до Осиек и посещението на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа, ето няколко важни неща, които трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаете.

ВАЖНО! Агитката на ЦСКА ще бъде разположена в сектор "SJEVER/NORTH" на стадион "Градски врът". Ще се влиза през вход "G4", като за червените фенове са отделени 700 места. Който не се е снабдил с билет в София, ще може да си закупи на място, стига да не е изчерпан лимитът. Касата (отбелязана с цифра 3 на картата) ще работи след 15:00 часа местно време. Началото на двубоя е в 20:45ч местно време (21.45 българско).

ВАЖНО! Стойността на пропуските е 120 хърватски куни (около 32 лева). Не може да се плаща директно в евро, а само в местна валута и по всяка вероятност с кредитна или дебитна карта. Това важи за цялата страна, така че е желателно да си обмените за личните ви нужди парични средства! Ще ви бъде поискан документ за самоличност, тъй като според местните закони билетът е поименен. Фен зоната за българските привърженици е достатъчно голяма и разполага с обширен паркинг и места за храна и напитки.

ВАЖНО! Хърватското законодателство и органи на реда са доста стриктни по време на спортни събития, затова апелираме да се спазват утвърдените местни порядки. При проверка покажете документа за самоличност, който е вписан в билета ви! Излишно е да се казва, че за нарушение се счита притежаването и употребата на алкохолни напитки, наркотици и пиротехнически изделия, оръжия и други средства, подходящи за причиняване на нараняване и насилие, както и създаване на безредици. Забранено е също така внасянето на флагове, знамена и транспаранти с неприемлива тематика и символика.

ВАЖНО! В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и дори задържане на лица, които имат по видимите части на тялото си татуировки със символи, знаци и съдържание, подбуждащи или проповядващи омраза и насилие на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност.

Призоваваме ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации и да преживеете емоционални и запомнящи се мигове по време на пътуването си в подкрепа на любимия отбор.

  Сподели
423