ЦСКА обърна Славия за първата си победа в родния шампионат


FUTBOL-TV

ЦСКА обърна Славия за първата си победа в родния шампионат

ЦСКА се наложи с 2:1 при визитата си на Славия в столичния квартал "Овча купел" в среща от 3-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" изиграха добро първо полувреме, но не успяха да стигнат до гол гол.

След почивката "белите" малко изненадващо откриха резултата при една от малкото си атаки. След час игра Кирилов отправи великолепен фалцов шут от границата на наказателното поле, който се отби в лявата греда, а при добавката Карабельов нямаше как да сбърка - 1:0. Малко след това топовен шут на Дюлгеров от над 25 метра профуча покрай горния десен ъгъл на червената врата.

Голът определено стъписа "червените", като не се виждаше как те ще отвърнат на удара. В 69-ата минута обаче се стигна до огромна грешка на Димитър Велковски, който позволи на Али Соу да му отнеме и да асистира на Евандро, който се разписа за 1:1. В последните минути играта се разпокъса, но все пак ЦСКА успя да стигне до успеха. В 87-ата минута Андреа Христов отклони центриране на Жеферсон отляво. Рикошетът се получи като отличен извеждащ пас към Евандро, който вкара от метър в празната врата за 2:1.

  Сподели
400