Димитър Илиев: 2:0 е добър турнирен резултат, но Спартак е много опасен отбор


FUTBOL-TV

Димитър Илиев: 2:0 е добър турнирен резултат, но Спартак е много опасен отбор

Героят за Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше доволен от победата с 2:0 над Спартак Търнава, но предупреди, че резултатът е коварен и той и съотборниците му трябва да са максимално концентрирани на реванша.

"Използвахме повече създадените положения. Късметът ни покри, защото те имаха две опасни положения в началото. След това взехме инициативата, а след първия гол бяхме пълни господари на терена. 2:0 е добър турнирен резултат, но Спартак е много опасен отбор. При гостуването трябва да търсим гол, за си улесним задачата. Първите минути играхме сковано, липсата на опит си каза думата", заяви Илиев в ефира на Диема. 

Искам да благодаря на страхотната публика. Първи европейски мач на "Лаута", зарадвахме хората. Феновете ни са най-верните в България. Чувствам се горд с тях. Били са с нас докрай и при някои много срамни наши представяния. Мачът след седмица ще е съвсем различен. Спартак има също много темпераметни фенове. Атмосферата ще е като днес, но с обратен знак", каза  още Димитър Илиев.

  Сподели
388