Треньорът на Локо Пловдив: Готови сме! Изгледах последните 2-3 мача на противника


FUTBOL-TV

Треньорът на Локо Пловдив: Готови сме! Изгледах последните 2-3 мача на противника

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че утрешният съперник на тима в Лига Европа – Спартак Търнава ще бъде неудобно препятствие за неговия тим. Хърватинът говори за напрежението, съпътстващо срещите от евротурнирите, но също и показа вярата във възможностите на собствените си момчета.

"Вчера и днес тренирахме доста ситуации и се справихме много, много добре. Искам от момчетата да направят тези неща на терена, да играят добре и да привлекат публиката на наша страна. Искаме да направим хубав мач", каза Акрапович.

 
"Само Мустафа Абдулахи е контузен, всички други са здрави. Мога да използвам и Давид Малембана, който в предния мач влезе за 2-3 минути. Другите са наред. Мотивацията ни е, че ще се покажем на ниво, което е по-високо от другите мачове. Ще премерим сили с отбор от чужбина. Това винаги е интересно. Всеки играч иска да се покаже в добра светлина, да покаже своите качества. Това е мач, в който отборът трябва да се представи така, както искам."

"Изгледах записи на последните 2-3 мача на противника. Видях къде са били силни и къде са имали проблеми. Всичко направихме заедно. Хареса ми, че играчите показаха интерес към това и отработихме в тренировките така, както искаме да изглеждаме. Противникът разполага с физическа сила и някои качества, които са неудобни за нас. Ще трябва да го надмогнем", добави още наставникът.

  Сподели
394