Люпко: В Цървена Звезда има малко чужденци и много сърби! Тук в България не е така


FUTBOL-TV

Люпко: В Цървена Звезда има малко чужденци и много сърби! Тук в България не е така

Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович говори пред медиите ден преди мача от Лига Европа срещу Осиек. Опитният специалист заяви, че собственикът на клуба Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол и заради ЦСКА е загърбил бизнеса си.

"Гриша Ганчев мисли 24 часа за футбол. Заради ЦСКА загърби бизнеса си. Ако треньорите и футболистите мислим като него, ще излезем от кризата. ЦСКА е велик клуб и когато е в криза се търсят грешките. Трябва да се види как да се излезе от ситуацията. За загубата е виновен колективът. ЦСКА трябва да направи нещо конкретно - титлата, купата или пробив в Европа. Нужно е да върнем величината на клуба. Трябва да излезем от кризата. Това ще стане, ако бъдем обединени", заяви Петрович.

"Ние сме един отбор. Не е важно кой ще направи грешка. Важно е да си помагаме и всички заедно да излезем от кризата. Не да се сочим един друг с пръст. Срещу Черно море футболистите нищо не играха. Все едно бяха излезли на разходка. Сега знаят към кого да се обърнат, ако нещо не разбират. Видяхте, че и Лудогорец, който е шампион цели осем пъти, може би ще станат и девет, загубиха от Ференцварош", добави спецът, който коментира изявите на Стойчо Атанасов, който бе много критикуван след последния мач:

"За съжаление тук в България не се ценят усилията, че се дава шанс на млади играчи. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, сега нямаше да е национал. Знаете ли, че в Цървена Звезда има 4-5 чужденци, а другото са само сърби", каза още сръбският треньор.

  Сподели
357