Нов попада в групата на ЦСКА, Турицов още не е готов


FUTBOL-TV

Нов попада в групата на ЦСКА, Турицов още не е готов

Почти сигурно последното ново попълнение на ЦСКА Вив Соломон-Отабор ще попадне в групата на тима за мача с Черно море в събота. Двубоят с варненци е от 18:45 часа, на "Армията", а нападателят може да дебютира за "червените".

23-годишният англичанин пропусна първите три официални двубоя на ЦСКА, тъй като е назад с подготовката и имаше да наваксва. Очакванията са, че Соломон-Отабор ще остане резерва, но по всяка вероятност ще се появи в игра през втората част, без значение от резултата до този момент.

Иначе твърде вероятно е до края на летния трансферен прозорец ЦСКА да привлече още едно ново попълнение. "Червените" държат под око няколко футболисти и в близките дни предстои да се вземе решение как да се действа.

В същото време стана ясно, че десният бек на ЦСКА Иван Турицов със сигурност ще пропусне и срещата с Черно море. Той вече тренира, но му е необходимо още време, за да бъде напълно готов за игра. Най-вероятно младокът ще се завърне в групата на тима за гостуването на Славия на "Овча купел" от третия шампионатен кръг. Турицов получи травмата си в края на миналия сезон по време на дербито с Левски, спечелено от "червените" с 2:0.

Травмата вече се оказва проблем за треньорския щаб, тъй като в последния мач алтернативата Стойчо Атанасов също не беше на разположение. Така срещу Титоград в тази зона на защитата действаше Бикел, който бе преквалифициран, но като цяло нямаше много работа.

  Сподели
405