Добри Митов: Ще даваме шанс и на други играчи


FUTBOL-TV

Добри Митов: Ще даваме шанс и на други играчи

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изказа мнението си след равенството 0:0 срещу Титоград в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. С общ резултат 4:0 "червените" продължават борбата и следващия четвъртък (25 юли) приемат хърватския Осиек. 

"Труден мач. Казах им, че трябва да излезем напълно мобилизирани. През първите 20 минути държахме инициативата. След това се получи малко спад в нашите редици. През втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме шанс. Важното е, че продължаваме напред в турнира. Наистина беше важно днес да не получим гол. Ние сме ЦСКА и трябва да създаваме ситуации и да бележим голове", заяви треньорът.

"В един отбор всички са титуляри и всички са резерви. Правят се промени. На всеки ще даваме шанс, всеки ще получи възможност за изява. Отборът на Титоград е един много добре организиран състав. Трябва да бъдем внимателни, нямаме право да подценяваме нито един отбор. Ще бъде много по-трудно срещу Осиек. Ние се редуваме. Аз, Милош и Люпко. Аз не виждам проблем с това. Ние сме екип, решенията ги взимаме всички заедно", завърши Митов.

  Сподели
336