Уан-Бисака разказа какъв съвет е получил от Заха


Н. Гавазов

Уан-Бисака разказа какъв съвет е получил от Заха

Защитникът Аарън Уан -Бисака  разказа какви съвети е получил от крилото Уилфрид Заха, преминавайки от  Кристал Палас в Манчестър Юнайтед.

Навремето  Заха не успя да се наложи в Юнайтед и така не оправда надеждите, които му се възлагаха. Вземайки предвид собствения си опит, Уилфрид посъветва 21-годишния Уан Бисака да бъде себе си в новия отбор.

"Когато разбра, че заминавам, той просто ми каза да играя без страх. Аз съм нов тук, но той ми каза: "Просто играй играта си и прави това, което направи миналия сезон". Той бе  щастлив за мен. Каза, че заслужавам това и трябва да продължа да работя усилено, както обикновено го правя.

Като играч е важно за мен да развивам играта си и способностите си да помагам на екипа. Очаквам да бъда под натиск, когато се преместих  тук, защото това е голям клуб. Но аз нямаше да бъда тук, ако не го бях издържал в Кристал Палас,  така че винаги има внимание към теб. Просто трябва да играя футбола си и да не мисля за това.

Исках да прехвърля играта си на следващото ниво и реших, че мога да го направя в този тим. Техният стил на игра, начинът им на работа, техният темп - това ще ми помогне да се развивам. Винаги искам да увелича потенциала си", заяви Уан-Бисака.

  Сподели
441