Добри Митов: Няма да има подценяване! Ще подходим сериозно към реванша


FUTBOL-TV

Добри Митов: Няма да има подценяване! Ще подходим сериозно към реванша

Старши треньорът на ЦСКА Добромир Митов заяви, че "червените" ще подходят напълно сериозно към реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу черногорския Титоград, въпреки аванса от 4:0 от първия мач в София, който предрешава крайния победител. Двубоят е утре от 21.30 часа българско време на Градския стадион в Подгорица.

"Говорихме го това нещо, че не трябва в никакъв случай да има отпускане. Видяхте в първия мач, че Титоград имаше шансове през първата част. Не бива да подценяваме нито един отбор. Ще подходим сериозно към мача", коментира Митов.

"В нашия отбор има много нови футболисти. Имаме нужда от още малко време. Но мисля, че ще подобряваме и ще се представяме все по-добре.  Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач. Трябва да сведем неточностите до минимум и не само в защитата, а във всички линии. Анализирахме мача, футболистите видяха грешките си и се надявам да си извлекат поуките", добави той.

"Митко Митков? Всички му се радваме, не сте само вие. Радваме се, че имаме добро момче. Дано да става все по-добър и ако има късмет да поиграе малко и в чужбина, ще е чудесно. От него зависи. Най-вероятно ще има някои ротация сред титулярите. Надявам се, който започне утре, да покаже своя потенциал и да се представи на нужното ниво. Нямаме право на големи експерименти. Всеки трябва да докаже, че заслужава да носи фланелката. Ние сме ЦСКА и във всеки мач играем за победа", каза той.

"Мачът с Етър? Само умните се учат от грешките си. Здраво стъпили сме на земята. Направихме сериозен анализ. Показахме на играчите - техните грешки. Всеки трябва да е отговорен. Не подминаваме нищо и не спестяваме на никого нищо. Това, което има да се казва - се казва в прав текст", добави още той.

  Сподели
405