Хубчев: Неприятно е, че на реванша сме без публика! ЦСКА и Левски са живи заради феновете


FUTBOL-TV

Хубчев: Неприятно е, че на реванша сме без публика! ЦСКА и Левски са живи заради феновете

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен след успеха на "сините" в първия мач срещу Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Опитният наставник сподели, че според него българският тим е бил по-добрият отбор.

"Мисля, че бяхме по-добрият отбор. Мачът беше много тежък. Влязохме несигурни, смутени, но бяхме отбор. Това беше най-важното", стартира Хубчев. "Съгласен съм, че разделихме полувремената. Вкарахме в точния момент втория гол, но за мен е важно, че всеки помага на другия. Разбира се, че имаме да подобряваме на този етап, но това е", акцентира той в ефира на Диема.

"Не само феновете, а и аз съм притеснен за селекцията. Постигнахме добър резултат, казвах им, че не трябва да се отпускаме и да получим "евтин" гол, но в никакъв случай мачът не е решен". "Не знам какво очакваха словаците от нашата схема. Реагирахме на база това, което имаме, и което виждаме в опонента. Ако наистина е така, се радвам, че сме успели да ги изненадаме", продължи той.

"Не ми харесва да ме питат за феновете. Отборите като ЦСКА и Левски са живи заради феновете. Който и да е пред вас, в съблекалнята – те ще са зад отбора. Имах предвид, че е неприятно, че няма да имаме публика на "Герена", завърши Петър Хубчев.

  Сподели
433