Първа лига с генерален спонсор и ново име


FUTBOL-TV

Първа лига с генерален спонсор и ново име

На специална пресконференция в Национална футболна база "Бояна" бе представена новата бранд идентичност на елитната ни футболна дивизия. Доскорошната Първа професионална лига е ребрандирана с имеefbet Лига и визуална идентичност, резултат от подписването на 2-годишен договор за генерално спонсорство на първенството.

На брифинга присъстваха управителят на "Футбол Про Медиа" Атанас Караиванов, маркетинг мениджърът на efbet Емил Кънев и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. Всички те се обединиха около тезата, че това е поредната стъпка към трансформирането на най-висшето ниво на футбола ни в атрактивен маркетингов продукт. 

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов уточни, че проектът ще осигури допълнителни приходи на елитните ни клубове и стабилност на първенството.

Присъстващите представители на медиите бяха запознати с правилния начин на изписване на името на шампионата, а именно - efbet Лига. Представено бе и новото лого, което заменя досегашния визуален символ на Първа лига.

  Сподели
490