Стойчо Стоев: Надявам се наистина да сме добре подготвени


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: Надявам се наистина да сме добре подготвени

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази увереност, че тимът му е напълно готов за утрешния сблъсък с Ференцварош от първия предварителен кръг на Шампионската лига в Будапеша. "Бих казал, че отборът е готов. Основният фокус през подготовката ни беше мачът с Ференцварош. Винаги има какво да се желае. Не всички неща са каквито ми се иска. Няма време за каквито и да е оправдания. Трябва да сме готови за тези два мача. Надявам се наистина да сме добре подготвени", сподели той.

Относно новите попълнения, наставникът допълни: "Бих казал, че не са в тази форма, която ми се иска, което е нормално. Жоржиньо е по-добре, защото имаше участие за Купата на Африка. Тренират от три дни по пълноценно. Ще ми бъдат добра опция, ако имам нужда от тях."

"Няма да се конкретизирам върху определени футболисти на Ференцварош. Не бих казал, че е само един опасният футболист. Така е и с Лудогорец. Във всеки един отбор си има една сплав от добри футболисти. Така е и във Ференцварош, така е и в Лудогорец. Наясно съм със състава, естествено. Още от преди два дни съм наясно. Използвах тези два дни, за да можем да работим от тактическа гледна точка, да тренираме някои неща и в двете фази на играта", добави Стоев.

  Сподели
580