Нов в Левски отхвърлил оферта от Серия А?


FUTBOL-TV

Нов в Левски отхвърлил оферта от Серия А?

Отборът на Левски поднови тренировъчния си процес в София. "Сините“ футболисти получиха два почивни дни след втория предсезонен лагер в Австрия. Заниманието се проведе на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“ и бе основно с тактически упражнения. Първа тренировка направиха Асен Чандъров и Здравко Димитров, които в петък бяха привлечени в клуба. Димитров парафира контракт за 3 години, а според последна информация е отхвърлил точно три оферти от италиански клубове, за да акостира в Левски.

Предложенията за Димитров са били от Дженоа (Серия А), Перуджа (Серия Б) и Фрозиноне (изпадна от Серия А). Крилото обаче е предпочел да остане в България.

Доскорошният му треньор в Септември Христо Арангелов направи кратък анализ на силните качества на Димитров: "Здравко е доста добър в ситуации един на един. Умее да преодолява съперниците си и е нестандартен играч“, заяви Арангелов пред "Тема Спорт“. Интересно е да се припомни, че Димитров бе силно желан от бившия наставник на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

  Сподели
505