Бодуров: Надяваме се на силен сезон и да вдигнем някаква купа


FUTBOL-TV

Бодуров: Надяваме се на силен сезон и да вдигнем някаква купа

"Ще видим в първия мач дали отборът е готов. Според мен... не е на 100%. Няма как в първия двубой да си напълно готов. Надявам се да преминем през първия съперник и после вече да сме дори повече от 100% готови. Не, аз не мога да коментирам къде сме най-добри и къде - най-слаби. Има си треньори - те ще кажат. Не е моя работа да коментирам това", заяви капитанът на ЦСКА Николай Бодуров след победата над Вихрен. Той говори и за предстоящия мач за Лига Европа:

"Подценяване? Не сме коментирали подобно нещо. Не мисля, че някой изобщо може да си помисли да подценява. Ще ни излезе скъпо, ако има такова нещо. Задължени сме да минем първият противник. Вторият е по-сериозен, а първият - не толкова. Тим от Черна гора, аз съм играл срещу такива. Ако подходиш несериозно - ще сгрешиш. Мисля, че ще е здрава битка, но ние трябва да сме крайните победители. Ще гледаме техни мачове. Треньорите вече са ги разузнали и ще споделят с нас всичко", добави Бодуров.

"Новите играчи се влагат във всяка една тренировка. Ние от такива имаме нужда. Доволни сме и те са доволни. Надяваме да направим силен сезон и да вдигнем някаква купа, която е дългоочаквана. Новите са добри и ще се адаптират добре към нашия отбор", завърши Бодуров.

  Сподели
442