Берое с победа в последната си контрола преди старта на шампионата


FUTBOL-TV

Берое с победа в последната си контрола преди старта на шампионата

Берое постигна победа с 3:1 срещу Царско село в последната контрола за двата отбора преди началото на сезона в Първа лига. Головете за старозагорци реализираха Иван Бандаловски, Рубен Бригидо и Зоран Йосипович. За Царско село се разписа Стойчо Папазов. Един от основните играчи в състава на Берое Педро Еуженио не взе участие в двубоя.

Берое поведе в резултата още в 5-та минута. Иван Минчев центрира от фаул в наказателното поле на Царско село, където Иван Бандаловски бе изпуснат и с глава вкара топката във вратата на Мартин Димитров.

"Зелените“ реализираха втори гол в 7-та минута, когато Карлос Охене отне топката в средата на терена. След това ганайският футболист бе фаулиран, но въпреки това, успя да продължи топката към Рубен Бригидо и се получи авантаж. Португалският футболист се измъкна от опеката на защитник на Царско село, излезе сам срещу Мартин Димитров и хладнокръвно реализира за 2:0.

Едно от новите попълнения на Царско село Густаво Роса получи контузия в 9-та минута и не успя да продължи участието си в срещата. Три по-късно той бе сменен от Георги Хашев.

Берое стигна до трети гол в 22-та минута. Иван Минчев пусна отличен извеждащ пас към Зоран Йосипович, който излезе сам срещу Мартин Димитров и стреля покрай вратаря, след което Раян Даскалов се опита да избие топката, но не успя и тя влетя във вратата на Царско село.

Царско село отбеляза почетен гол в 83-та минута, когато Кордейро влезе в наказателното поле на Берое, след което центрира на втора греда, където Стойчо Папазов бе оставен непокрит и прати топката във вратата на Пламен Колев.

В заключителните минути на мача Берое пропиля две отлични възможности за контраатака.

  Сподели
468