Лацио е фаворит в дербито с Наполи


.

Лацио е фаворит в дербито с Наполи

Здрав мач предстои в Италия. Лацио посреща Наполи в Рим,а двата отбора се представят отлично от началото на сезона и са в челото на класирането. Все пак “орлите” се приземиха миналата седмица, губейки неочаквано от Болоня с 3:1. Феновете на “бианкочелестите” ще очакват тимът им да реагира бързо, за да не позволи сриване в посока средата на таблицата. От началото на сезона римляните имат 4 победи, равен и загубата, като освен от Болоня, другото им поражение е от Милан. Важно за Делио Роси е завръщането на Томазо Роки. Проблеми с контузии имат Симоне Дел Неро, Франселино Метусалем, Фабио Фирмани и Кристиян Манфредини, но и без тях тимът се справя идеално.

Наполи постигна невероятна победа над Ювентус в 7-ми кръг, като обърна мач, в който изоставаше. “Везувиянци” са 4-ти и вече си правят сметки за участие в Шампионската лига. Проблеми и при тях не отсъстват. Паоло Канаваро, Мариано Болячино, Иначио Пия и Леандро Ринаудо са извън сметките заради контузии.

Големият спор в мача ще бъде между реализаторите на двата отбора Мауро Сарате от Лацио и Езекил Лавеци от Наполи. Те притежават невероятен нюх и един от тях може да реши мача в полза на своите.

Естествено Наполи е по-солиден у дома и рядко печели точки навън. Така бе и миналия сезон, когато тимът записа 3-4-12 като гост. Очакванията са за успех на Лацио в доста завързан мач.

Вероятни състави:

Лацио: Карисо, Лихтщайнер, Сивиля, Крибари, Коларов, Броки, Ледесма, Дабо, Фоджия, Пандев, Сарате

Наполи: Йецо, Сантакроче, Ароника, Контини, Маджио, Блази, Гаргано, Хамшик, Витале, Салайета, Лавеци

Последни 6 домакинства на Лацио: РПППЗР

Последни 6 гостувания на Наполи: ЗПРРЗЗ

Последни 2 мача на “Олимпико”: 1:2; 2:1

Процентна вероятност: Лацио – 63%, равен – 26%, Наполи – 11%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат - 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
109