Гонзо: Футболът е пари! Левски и ЦСКА трябва финансово да се доближат до Лудогорец


FUTBOL-TV

Гонзо: Футболът е пари! Левски и ЦСКА трябва финансово да се доближат до Лудогорец

"Винаги, когато някой вкарва голове е добре за него. Ние вече малко сме натежали. Пак е удоволствие, но вече изпитваме повече трудности, когато сме на терена. С годините човек трябва да се поддържа. Но сме много далеч от това, което сме били някога. С колегите, с които сме играли - имаме преимущество. Удоволствие да се съберат приятели и да играят заедно", заяви легендата на Левски Георги Ивано-Гонзо.

Той бе част от отбора на ветераните на Левски в приятелски мач срещу сборен отбор от ветерани от израелската столица Тел Авив. Гонзо коментира и настоящата ситуация в отбора на "сините":

"Трябва да им се даде възможност на тези хора, които в момента са в отбора. Трябва да им се гласува кредит на доверие, за да направят всичко възможно да върнат Левски там, където трябва да бъде. Има доста голям негативизъм от тези 10 години, в който Левски не взимал титла или Купа. В крайна сметка трябва да се даде спокойствие на хората. Аз смятам, че с новото ръководство и с новия треньор - Левски ще има бъдеще. Познавам Хубчев. Пожелавам успех на целия отбор. Чакайте, да не коментираме стила му. Нека да видим как ще играе. Преди е бил в други отбори и е играл с едни състезатели. Тактиката се избира така. В Левски е друго. Смятам, че ще играе атакуващо", заяви Гонзо.

"Пожелавам успех на Ивайло Петков. Отборът трябваше да излезе от това - да бъдат само хора, които преди време са играли в Левски. Надявам се да има успехи. Сериозно момче, играли сме заедно. Има всички предпоставки за успех. Аз съм по-критичен от последната година. Това е заради начинът на игра. Сега с новия треньор се надявам да е различно. Ако Левски пак не играе добре, пак ще бъдем критични. Но все още не е започнало първенството. Ако сега сме критични - ще дойде в повече. Ако питате 100 фена - ще има 100 различни мнения. Можем само да стискаме палци тази година да вземем титла, купа - нещо, което ще е светъл лъч", добави той.

"Лудогорец превъзхождаше и Левски, и ЦСКА. Крайно време е феновете да разберат, че футболът е пари! В един провинциален град, какъвто е Разград - един човек с много пари може да играе в Шампионска лига и да става шампион всяка година. Ако Левски и ЦСКА се доближат като финансиране до Лудогорец... Когато имаш повече финанси, може да имаш по-голям набор от футболисти. В момента не знам Левски, които футболисти са избрали. Аз, когато бях спортен директор нямахме финанси, но бяхме избрали много добри играчи. Надявам се новите хора в клуба да имат успех", завърши легендарната 9-ка на "сините".

  Сподели
411