Локо Пловдив с победа над тим от Азербайджан в спаринг


FUTBOL-TV

Локо Пловдив с победа над тим от Азербайджан в спаринг

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив постигна победа във втората си контрола от подготвителния си лагер. "Черно-белите“ победиха с 1:0 Сабаил от Азербайджан. Единственото попадение бе дело на Елитон Жуниор в средата на първата част.

В 20-та минута Елитон Жуниор стреля директно от фаул. Топката излезне в корнер, а при ъгловия удар "черно-белите“ не успяха да вкарат. В 25-та минута Елитон Жуниор успя да се разпише за 1:0 след подаване на Йосип Томашевич от левия фланг. Три минути по-късно Момчил Цветанов нанесе изстрел, но над вратата на Сабаил. В 31-та минута отново Елитон би топката от пряк свободен, стражът на азерите се намеси.

В 46-та минута капитанът Димитър Илиев проби от дясно, подаде към Анте Аралица в наказателното поле, но до шут към вратата на Сабаил не се стигна. В 49-та минута Локомотив стигна до фаул. Димитър Илиев прати топката малко над целта. В 53-та минута играч на азерите нанесе удар над вратата на Илко Пиргов. В 56-та минута Парвиз Умарбаев, който се завърна вчера вечерта в България, получи хубав пас от Карагарен. Таджикът стреля извън целта.

Следващата контрола на Локомотив ще бъде на 25 юни срещу Македония Гьорче Петров. Часът и мястото на срещата ще се обявят допълнително.

  Сподели
437