Домакинското предимство трябва да помогне на Блекбърн срещу Мидълзбро


.

Домакинското предимство трябва да помогне на Блекбърн срещу Мидълзбро

Отборите на Блекбърн и Мидълзбро излизат един срещу друг в мач от 9-тия кръг на Премиършип на “Иууд парк”. Домакините не показват най-доброто от себе си у дома, но причина за това вероятно е фактът, че те приеха Манчестър Юнайтд и Арсенал, от които логично загубиха. Иначе в предните 3 сезона Блекбърн има 30 победи, 13 равни и 14 загуби пред своя публика, като повечето поражения са от Големите 4. Бени Макарти вероятно ще се завърне на терена за първи път през сезона. Роке Санта Крус обаче е под въпрос.

Мидълзбро получи тежък удар от Челси миналата седмица. 0:5 е голям резултат дори срещу кандидат шампиона и логично Гарет Саутгейт бе доста ядосан, заканвайки се да усложни тренировките. Това вероятно ще се отрази в положителен аспект на футболистите на Боро. Тимът обаче е в много лоша форма при гостуванията си като в последните 6 има само 1 победа.

В последните 6 сезона Блекбърн е по-добрият от двата отбора със 7 победи, 2 равни и 3 загуби. На “Иууд парк” балансът е 3-2-1. Ровърс засега не е най-резултатният тим, а и този мач е от типа срещи, които често се “закучват”. Все пак домакините са фаворити и вероятно ще спечелят с един гол разлика.

Последни 6 мача на Блекбърн у дома: ЗПЗРПР

Последни 6 мача на Боро като гост: ПЗЗЗЗР

Последни 6 мача между двата тима на “Иууд парк”: 1:1, 2:1, 3:2, 0:4, 2:2, 1:0

Процентна вероятност: Блекбърн 50 %, Равен – 25%, Мидълзбро – 25%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
34