Митов: Ще дадем шанс за изява на всички


FUTBOL-TV

Митов: Ще дадем шанс за изява на всички

"Доволен съм от резултата. Имам обаче доста забележки за играта. На този етап няма такова значение, тъй като се натрупа доста умора у футболистите. Не търсим да сме в най-добро игрово състояние. Това ще го изискваме, когато дойдат мачовете в Европа и за първенство. Доволен съм, дано да няма контузии. Продължаваме към следващия етап от подготовката, където ще наблегнем повече на игровата подготовка", заяви треньорът на ЦСКА Добромир Митов след мача с Локо Горна Оряховица.

"Греъм Кери е с леки болки и решихме да не рискуваме с него. Имаме доста мачове. Ще го използваме. Не е само тази контрола. Доволен съм от старанието и желанието на всички. Ще си имаме разговори. Аз им казал какви изисквания им към тях. Целта игрово да изглежда по-добре. Младите играчи? От тях си зависи. Ние ще дадем шанс на всички. Казах го и на разбора. Ще дадем равен шанс на всички. Младите ще пътуват с нас на лагера. Те са добри играчи. Бодуров? Той се възстанови от контузията. Нямаме притеснение. Вчера получи лека болка и решихме да почива малко. Имаме доста нови и ще ни трябва време. Събираме се, говорим с момчетата. Новите трябва бързо да станат част от колектива", каза Митов.

"Имаме предварителна информация за всеки един отбор. Работим върху това нещо. Не си мислите, че чакаме жребия, за да работим по това нещо. Който и да се падне - ние сме длъжни да го победим. Дай Боже да влезем в групите", категоричен бе младият наставник.

  Сподели
444