Селекцията в Левски зацикли - сините все още без нито един нов


FUTBOL-TV

Селекцията в Левски зацикли - сините все още без нито един нов

Селекцията в отбора на Левски съвсем не върви по план. Все още на "Герене" не е акостирал нито един нов играч. Нещо повече от тима се опиват да се отърват от още играчи. 

Левски ще трябва да мисли нов начин, по който да се отърве от халфа Фелипе Нашименто. Португалецът игра под наем в румънския Политехника Яш и се очакваше да подпише постоянен договор с тима, а столичани да получат трансферна сума от 150 000 евро.

Вместо това обаче Нашименто ще трябва да се завърне в Левски и да се реши бъдещето му. От Политехника обявиха имената на над 10 ненужни футболисти, чиито договори са прекратени. Сред тях е и Нашименто. Той обаче има договор с Левски и "сините" трябва да го продадат или да прекратят контракта и да платят неустойка.

В същото време Левски предпочете да се раздели с един от най-обещаващите таланти на Казахстан в лицето на Еркебулан Сейдахмет, въпреки че му беше препоръчан от бившия му наставник Станимир Стоилов. "Сините" го бяха взели под наем за една година от Уфа, но прецениха да го върнат на руснаците в средата на арендата. 

В българските медии се появиха информации, според които левскарите са изпуснали пари от евентуална бъдеща негова продажба. Според една информация, уговорката била двата клуба да делят поравно постъпленията при евентуален трансфер на казаха, докато той играе на "Герена". 

Иначе от клуба удариха на камък с привличането на Кристиян Димитров от Ботев Пловдив. "Канарчетата" искат сума, която на този етап изглежда непосилна за Левски.

Все пак очакванията са в следващите дни да има развитие по селекцията и в клуба да акостират няколко нови играчи.

  Сподели
400