Мартин Райнов: Още не си говорим за Лига Европа


FUTBOL-TV

Мартин Райнов: Още не си говорим за Лига Европа

"Добре се чувстваме, най-важното е, че свършихме добра работа в първия етап от подготовката. Всички са здрави и това е най-важното. Повече залагаме на дисциплината и на сериозната работа в тренировъчния процес. Хубчев иска да изградим добър колектив, да си помагаме на терена и засега е това", заяви полузащитникът на Левски Мартин Райнов. Той говори пред медиите след първия етап на подготовката, който за "сините" приключи с краткия им лагер в Добринище. Според него, в планинския курорт е свършена добра работа, а най-важното е, че няма контузени. 

"Не бих казал, че има притеснение от малкия брой играчи, с които започнахме подготовката. Имахме няколко момчета, които бяха с националните отбори и те ще се присъединят сега към нас. Няма никакво притеснение у нас от бройката", заяви Райнов. 

"Готови сме да изпълним целите за новия сезон. Още не си говорим за Лига Европа, защото не сме цялата група. Като дойдат и останалите, сигурно ще обсъдим темата. Сега гледаме да се подготвим физически за мачовете, които предстоят", заяви Райнов и накрая коментира предстоящия лагер в Австрия. 

"Очаквам в Австрия да направим хубави контроли, защото играем с добри съперници. Мисля, че това е плюс, тъй като ще си сверим часовниците си с добрите отбори, които също ще са на етап подготовка и да видим до къде сме стигнали", завърши халфът на Левски. 

  Сподели
428